Dita ndërkombëtare e Yogës me Klodian Muratin në Tiranë

Adhurues të yogës, dhe ju që nuk keni praktikuar kurrë Yoga: Kemi kënaqësinë me të madhe që të ju njoftojmë se Dita Ndërkombëtare e Yogë-s në Tiranë do të jetë ndryshe këtë vit. Yogisti më i mirë dhe më profesionist në Shqipëri Klodian Murati organizon Eventin me fantastik, magjik i cili do të ndryshojë jetën tuaj. Prej 10 vitesh në fushën e Yogë-s, Klodi do të jetë me ne për 3 orë, duke na mësuar Yoga falas dhe për të kaluar një ditë ndryshe dhe të paharrueshme. 

Eventi do të zhvillohet në datën 21 Qershor 2018 në orën 18:00 tek Liqeni i Tiranës, Fusha e re. 

Mos harroni: Shënojeni në kalendarin tuaj datën.

Ju Mirëpresim të gjithë ju që keni dëshirë të bëni YOGA 


Rregjistrohu ketu!

© 2018 Yoga Event Sponsor